LEDIGA JOBB & PRAKTIK

JOBBA HOS OSS

Make Equal arbetar med en icke-diskriminerande, anonym och kompetensbaserad rekryteringsmetod. Vi tar därför inte emot ansökningar via e-post och kommer inte att läsa CV:n eller personliga brev.

 

Just nu finns inga lediga tjänster hos oss.

PRAKTIK

Make Equal erbjuder möjlighet att praktisera inom ramarna för universitets- och högskolestudier med finansierade praktikkurser. För praktik under vårterminen lägger vi ut annons i början av oktober hösten innan. För praktik under höstterminen lägger vi ut annons i början av april.

 

Gör praktik hos oss våren 2019!

 

Stiftelsen Make Equal söker två personer som vill göra praktik hos oss under VT-19 på vårt kontor i centrala Stockholm.

Du som vill praktisera här står självklart bakom Make Equals arbete och vill hjälpa oss att göra skillnad. Vi söker dig som är självständig, ansvarsfull och kreativ. Du har engagemang för och kunskap om jämlikhetsfrågor och gillar att få saker att hända.

 

Dina arbetsuppgifter beror delvis på dina intressen och din kompetens. Utgångspunkten för praktikplatserna är dock de två olika rollbeskrivningarna nedan. Då vi är en liten organisation är det viktigt att du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs för stunden.

 

OBS! Din praktik ska ingå som en del i en utbildning som berättigar till studiestöd och pågå under minst 10 veckor men helst 20 veckor (det spelar ingen roll om det är via högskola, folkhögskola, yrkesutbildning eller genom annan eftergymnasial utbildning).

 

Vi eftersträvar en bredd hos oss och hoppas därför på sökanden med många olika bakgrunder och erfarenheter. Vi ser det som en extra merit om du har kunskap om och/eller erfarenhet av någon annan diskrimineringsgrund än kön och då i synnerhet av arbete med att motverka vithetsnormen och funktionsnormen.

 

Hör av dig på en gång med din ansökan, och sprid gärna vår förfrågan till dem du tror kan vara intresserade. Tack!

 

 

Vi vill ha din ansökan senast torsdagen 26 oktober 2018.

 


1. Projektmedarbetare

Vi söker dig som vill arbeta nära våra projekt, och då framförallt projekten Skärpning, Killmiddag, Allierad, Allt vi inte pratar om, Make Equal Analytics och Make Equal Stories. Egenskaper som är bra för denna roll är att vara orädd för att ta kontakt med personer utanför verksamheten via mail/telefon, kunna göra research, skriva texter, jobba målstyrt och kunna målgruppsanpassa. Du ska vara bra på och tycka om att kommunicera via sociala medier. Du kan även komma att jobba med marknadsföring och sälj av Make Equals utbildningar och andra tjänster till målgrupper inom främst den privata och offentliga sektorn.

 

Andra erfarenheter som är meriterande är intresse och kunskap om maskulinitetsnormer, vithetsnormen, funktionsnormen, hat och hot på nätet, metoder för alliering och förändringsarbete inom idrotts- och fritidssektorn.


2. Grafisk design och/eller film
Vi söker dig som har kunskap i formgivning, grafisk design och och rörlig bild som verktyg för att nå ut. Du kan hantera program som adobe premiere, indesign, illustrator och photoshop. Ett plus är om du även gillar att använda dig av ett formspråk samt sociala medier som hjälper våra frågor att nå rätt målgrupper. Du behöver inte kunna formgivning, grafisk design och film, skriv vilken eller vilka som passar dig.

 

ANSÖK HÄR: https://sv.surveymonkey.com/r/W8JVD9W

 


Om rekryteringsprocessen

Make Equal arbetar med en icke-diskriminerande och kompetensbaserad rekryteringsmetod. Vi tar därför inte emot ansökningar via e-post och kommer inte att läsa CV:n eller personliga brev.

 

• Det första steget i processen består av att du kommer att få fylla i ett frågeformulär online bestående av 10 frågor. Deadline för detta är den 26 oktober 2018. Besked om du har gått vidare eller ej i processen ges senast den 31 oktober 2018.

 

• Går du vidare kommer du därefter att få göra ett arbetsprov och en intervju. Arbetsprover och intervjuer kommer att ske onsdagen den 8 november via Skype.

 

• Besked om du har fått uppdraget eller ej kommer att ges senast 16 november.

 

OBS: Vi tar inte emot några frågor under rekryteringsprocessen som inte har med praktiska saker kring att ansöka att göra.